ایران رتبه ی اول جراحی بینی در جهان!!!

Contents

جراحی بینی

جراحی بینی که در اصطلاح پزشکی رینوپلاستی نام دارد، از جمله جراحی ها در حوزه پلاستیک است که به تغییر فرم و ساختار بینی می پردازد. زمانی که جنبه زیبایی این شیوه جراحی مد نظر باشد، هدف، زیبایی ظاهری و برقراری توازن و تناسب بیشتر میان صورت و سایر اجزای صورت خواهد بود.

جراحی بینی، جنبه درمانی نیز دارد و به رفع مشکلات ساختاری از قبیل مشکلات تنفسی کمک می کند.

فواید جراحی بینی

دیگر مزایای جراحی بینی عبارت است از:

  • تناسب اندازه بینی نسبت به صورت
  • تغییر پهنای بینی و یا اندازه سوراخ های بینی
  • تغییر نمای بینی، به خصوص زمانی که بینی دارای تورفتگی و یا قوز باشد
  • رفع افتادگی و یا بزرگ بودن نوک بینی
  • رفع نامتقارن بودن سوراخ های بینی نسبت به هم

زمانی که صحبت از جراحی بینی می شود، این نکته را در نظر داشته باشید که صورت و بینی در حالت طبیعی و نرمال، در تقارن کامل نیست. به همین خاطر بیمار نباید بعد از عمل، انتظار تقارن کامل را داشته باشد اما با این حال، جراح تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا تناسب و هارمونی میان بینی و سایر قسمت های صورت برقرار شود.

امروزه، به تعداد خانم ها و آقایانی که خواهان انجام جراحی بینی هستند اضافه می شود و از آن جایی که بینی، در مرکز صورت قرار گرفته است هر گونه تغییر در این قسمت، تاثیر بسیاری بر روی زیبایی ظاهری می گذارد و اعتماد به نفس فرد را بالا می برد.

افرادی که تحت جراحی بینی قرار می گیرند، باید از لحاظ بدنی و جسمانی در شرایط خوبی باشند و انتظارات منطقی از نتیجه جراحی داشته باشند. تمام افرادی که از فرم و اندازه بینی خود راضی نیستند، می توانند نسبت به  انجام این جراحی اقدام کنند.

در خصوص سن مناسب جراحی بینی باید بگوییم، توصیه می شود این جراحی بعد از کامل شدن رشد استخوان های بینی انجام شود که معمولا رشد استخوان ها از پانزده سالگی به بعد متوقف خواهد شد.

 دکتر مصطفی جان بزرگی، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پلاستیک در تهران هستند. شما عزیزان می توانید به منظور کسب اطلاعات لازم و مشاوره برای جراحی بینی از طریق زیر اقدام نمایید:
راه های برقراری ارتباط با ایشان:
تلفن مشاوره: ٠٩١٢٦٤٧٠٧٢١
خانم صدر: ٠٩٣٠٦٧٦٦٦٢٣
شماره تماس: ۰۲۱۲۲۳۸۷۷۴۰
صفحه اینستاگرام دکتر جان بزرگی

اقدامات و آمادگی پیش از جراحی بینی

یکی از نکات مهم پیش از تصمیم به انجام جراحی بینی، انتخاب جراح پلاستیک با تجربه در این زمینه است. در طول جلسات مشاوره، پزشک به بررسی کامل آناتومی و ساختار بینی چه قسمت های داخلی و چه خارجی می پردازد.

در طول جلسات مشاوره، مواردی از قیبل انحراف تیغه میانی بینی، نوع و ضخامت پوست، میزان استحکام استخوان و غضروف بررسی می شود. در صورتی که جراحی بینی هدف درمانی مانند رفع گرفتکی و انسداد مجاری داشته باشد، بررسی تنفس و سلامت مجاری تنفسی نیز اهمیت پیدا می کند. چنین شرایطی عمدتا به دلیل انحراف تیغه میانی بینی می باشد که باید صاف شود. این شیوه جراحی، اصطلاحا سپتوپلاستی نام دارد.

یکی از موارد مهم پیش از جراحی، بررسی سابقه پزشکی بیمار است تا از بروز عوارض احتمالی پیشگیری به عمل آید.

عکس برداری سه بعدی از زوایای مختلف نیز می تواند به تعیین بهترین تکنیک جراحی جهت رسیدن به نتایج احتمالی کمک کند.

پیش از جراحی از بیمار خواسته می شود، یک سری نکات و اقدامات را رعایت کند، از جمله:

  • انجام تست های آزمایشگاهی به منظور بررسی شرایط جسمانی و بدنی
  • قطع مصرف داروهایی که احتمال خونریزی را افزایش می دهند، مانند ژلوفن، آسپیرین و مکمل های گیاهی. گاهی داروی جدیدی جایگزین این داروها خواهد شد. به همین خاطر بیمار باید هر گونه داروی مصرفی را به پزشک اطلاع دهد.
  • کنار گذاشتن سیگار و دخانیات، تا احتمال بروز عوارض بعد از جراحی به حداقل برسد.
نمونه جراحی بینی دکتر مصطفی جان بزرگی
نمونه جراحی بینی دکتر مصطفی جان بزرگی

روند جراحی بینی

برش های این جراحی عمدتا داخل بینی زده می شوند تا هیچ گونه بخیه و اسکاری مشخص نباشد. سپس پوست از روی استخوان و غضروف برداشته می شود (جراحی بینی به روش بسته). در برخی موارد، برش در ناحیه ای ما بین سوراخ های بینی ایجاد می شود. مقداری استخوان و غضروف برداشته و یا تغییر فرم داده می شود تا نتایج دلخواه حاصل گردد. (جراحی بینی به روش باز)

به عنوان مثال، زمانی که نوک بینی بیمار بزرگ باشد، نیاز به برداشتن مقداری غضروف جهت کاهش اندازه نوک بینی می باشد. زاویه نوک بینی با لب بالا نیز تغییر می کند تا نوک بینی از حالت افتاده خارج شود.

بعد از اتمام جراحی، اسپلینت خارج از بینی گذاشته می شود تا فرم بینی تا زمان بهبودی حفظ شود.

دوه نقاهت و بهبودی جراحی بینی

از بیمار خواسته می شود یک هفته کامل در منزل استراحت کند تا علاوه بر تسریع بهبودی از میزان التهاب و تورم نیز کاسته شود.

افرادی که کار سبک دارند، می توانند یک هفته بعد از جراحی به محل کار خود برگردند. اما انجام کارهای شدید بدنی مانند بلند کردن اجسام سنگین، خم و راست شدن و ورزش به مدت حداقل چهار تا شش هفته ممنوع می باشد. این قبیل فعالیت ها احتمال خونریزی را افزایش می دهند.

در صورتی که التهاب و تورم بینی و اطراف چشم ها زیاد باشد، می توان از کمپرس یخ استفاده کرد.

اسپلینت بعد از گذشت چند روز برداشته می شود و بیمار تنفس راحتی خواهد داشت.

بعد از جراحی سر باید بالا نگه داشته شود و هنگام خواب نیز یک تا دو بالشت زیر سر قرار داده شود.

استفاده از عینک آفتابی به مدت تقریبا یک ماه ممنوع است، چرا که در طول سپری شدن دوره نقاهت هیچ گونه فشاری نباید به بینی وارد شود.

یکی از نکات مهم بعد از جراحی، چسب زدن بینی است. این کار باعث می شود فرم بینی حفظ شود.

نتایج جراحی بینی

مشاهده کبودی و تورم در نواحی اطراف بینی بعد از جراحی کاملا طبیعی است و به مرور برطرف خواهد شد. آن چه که اهمیت دارد این است که بیمار باید در این دوران صبور باشد، چرا که نتایج نهایی این جراجی با رفع تورم مشخص خواهد شد. البته بیمار بلافاصله بعد از جراحی متوجه تغییر در بینی خود خواهد شد.

پاسخ

1 + 6 =

Call Now Button